The daily Post

READ OUR BLOG

Een iconische samenwerking met Skyhall by Brussels Airport

Sinds kort voegde Skyhall by Brussels Airport J&M Catering aan hun lijst van culinaire partners en we kijken ernaar uit om evenementen op deze iconische locatie naar nieuwe hoogten te tillen. Gelegen in het hart van Europa, is de Skyhall gemakkelijk bereikbaar voor zowel lokale als internationale gasten. Of u nu per auto, trein, bus of vliegtuig reist, de locatie is moeiteloos toegankelijk, waardoor het de ideale keuze is voor elk evenement.

Read more

Roger Goes Thailand: Een Culinair Avontuur met sterrenchef Roger van Damme

We stellen u graag ons gloednieuw concept “Roger Goes Thailand” voor. Dit exclusieve evenementconcept is het resultaat van een samenwerking met sterrenchef Roger van Damme. Gedreven door zijn passie voor de Thaise keuken, belooft het een reis te zijn naar de unieke smaken, aroma’s en kleuren die zo kenmerkend zijn voor Thailand.

“De Thaise keuken is geweldig boeiend. Een heerlijk samenspel van smaak, geur en kleur. De subtiliteit in techniek en rijkdom aan producten inspireren me om op zoek te gaan naar die mooie harmonie tussen zoet en pikant.” – Roger Van Damme

Meer dan enkel food

Bij Roger Goes Thailand draait het niet alleen om het proeven van de heerlijke gerechten, maar ook om de totaalbeleving die we brengen in samenwerking met Amazing Asia Festival. Bij binnenkomst worden dames verwelkomd met bloemenslingers, het symbool van Thaise gastvrijheid. Danseressen brengen de Thaise cultuur tot leven met betoverende optredens op authentieke muziek, waardoor je jezelf even op de straten van Thailand waant. Om de ervaring compleet te maken, biedt Roger Goes Thailand zelfs de mogelijkheid om te ontspannen en te genieten van een verkwikkende Thaise massage.

Over Roger

Roger van Damme is sterrenchef van Het Gebaar in Antwerpen en een icoon in de Belgische culinaire wereld. Hij is een geweldige chef-patissier, en ontwikkelde door de jaren heen ook een zeer hoogstaand hartig repertoire. Daarnaast komt hij als gezicht van Njam.tv elke huiskamer binnen en deelt er zijn passie voor gastronomie. Roger heeft een diepe liefde voor de Thaise keuken. Tijdens zijn vele reizen naar Thailand ontwikkelde hij een opmerkelijke affiniteit met de rijke culinaire tradities van het land. Hij bouwde sterke banden op met vooraanstaande Thaise chefs, wat hem de kans bood zijn expertise in de Thaise keuken verder te versterken.

Roger heeft de gave om smaken, texturen en kleuren meesterlijk samen te brengen in zijn eigen interpretaties van Thaise gerechten. Combineer dat met zijn oog voor detail en zijn ongeëvenaarde presentatieskills, en je weet dat het naar meer gaat smaken.

Ontdek meer over het concept

Voor meer info over dit unieke concept, kan u terecht op onze website www.rogergoesthailand.be.

Laat Roger van Damme en J&M Catering u meenemen op deze culinaire reis naar Thailand, waar smaken samenkomen in een perfecte harmonie van zoet, pittig, zout en zuur.

 


Bekijk voor meer informatie de website van dit nieuwe concept of contacteer ons via rogergoesthailand@jmcatering.be

#yoursecretingredient

Contact

Let us be your secret ingredient.

Voor elk evenement maken we graag een voorstel op maat. Contacteer ons via onderstaand
contactformulier en één van onze sales executives contacteert u spoedig om uw wensen te bespreken.

Vertel ons meer over jou!

Welke gelegenheid mogen we voor u ondersteunen? Het huwelijk van uw dromen, bedrijfsevenement of beurs.

Vertel ons meer over uw evenement!

Zoekt u enkel een cateraar of mogen we meedenken over decoratie & beleving? We nodigen u graag uit voor een gesprek.

Vertel ons meer over uw droomlocatie!

Zoekt u nog een geschikte locatie voor uw feest? We begeleiden u graag in dit traject.

J&M Catering Services NV

info@jmcatering.be – tel: 03/877 88.10 – Boomsesteenweg 28 2627 Schelle
BE 0447453971

Privacy Policy

Contact