Services

Eventlocaties, voor ieder wat wils

Ontdek de partnerlocaties waar J&M als cateraar mee samenwerkt.
Elk van deze locaties draagt het J&M kwaliteitslabel en zal u ongetwijfeld verrassen in professionaliteit en schoonheid. Verder helpen wij u met plezier verder op een door u gekozen locatie, in uw bedrijf of bij u thuis.

Antwerp Engineering Company

Het authentiek gebouw werd vroeger gebruikt voor scheepsherstellingen. AEC zijn industriële verleden zijn we nog lang niet vergeten en dat toont zich in zijn setting als eventlocatie. Houten plafonds, de originele trap naar de mezzanine en de laadbrug van honderd jaar geleden zijn nog steeds te vinden in het complex.

Antwerp Expo 

Antwerp Expo, in het hartje van de regio Antwerpen, biedt 22.120 m² infrastructuur en omvat 4 polyvalente hallen en een congres- en seminariecentrum met 6 moduleerbare zalen, uitgerust met het nieuwste technologisch audiovisueel materiaal. 

ArtCube 

ArtCube is niet zomaar een evenementenlocatie, dat kan je wel zeggen. 
De mix tussen de industriële charme van het gebouw en vernieuwende technologieën zorgt voor een zeer aangename ontmoeting tussen oud en nieuw. De Galveston-site waar ArtCube gelegen is was tot het einde van de 20e eeuw een textielfabriek en alle authentieke elementen werden uiteraard behouden. 

Belvue Museum

Gevestigd in een prachtig gerenoveerd 18e eeuws luxe hotel, wordt u verwelkomt in een verfijnd kader met een uitzonderlijk uitzicht op het Koninklijk Paleis en zijn tuinen. Het BELvue museum offreert u 6 ruimtes om uw evenement te organiseren, van een kleine vergadering tot een receptie voor maximaal 200 personen. U kan verschillende sferen combineren met de neo-klassieke architectuur, de middeleeuwse ruïnes onder de grond of in hun weelderige tuin. 

Bibliothèque Solvay

Edificio zorgt voor alles, met ervaring en expertise. De ploeg bestaat uit meertalige professionals en begeleid je van A tot Z bij de organisatie van je evenement. Of het nu privé is of publiek, in kleine of in brede kring. Met een grondige kennis en een uitstekende smaak.

BMCC 

Het Beurs-, Meeting- en Congrescentrum in Brugge (BMCC) is de ideale locatie voor bijzondere events, congressen en beurzen. Naast de indrukwekkende benedenverdieping met een oppervlakte van 4.500m² – perfect voor beurzen, grotere publieksevents en concerten – is er het congresgedeelte op de bovenverdiepingen.

Brabanthal

Brabanthal biedt niet alleen de ideale infrastructuur voor de organisatie van bedrijfsevenementen, personeelsfeesten of productvoorstellingen, maar ook organisatoren van evenementen voor het groot publiek maken dankbaar gebruik van de faciliteiten van Brabanthal. Zowel hal als foyer zijn bovendien erg geschikt voor de organisatie van grote congressen, seminaries en vergaderingen. Hier kunnen evenementen georganiseerd worden met een capaciteit tot 6 000 personen. Ook beschikken ze over een ruime parking voor zo’n 1 200 voertuigen.

Brouwerij De Koninck 

Op de site van deze Antwerpse stadsbrouwerij kan je vier verschillende zalen afhuren voor de organisatie van jouw evenement. Vlak bij het centrum van Antwerpen en met voldoende parkeermogelijkheden: perfect voor seminaries, netwerkrecepties, personeelsfeesten en zelfs huwelijken tot 150 personen.

Brouwerij Palm 

D’Oude Bottelarij bevindt zich midden in Brouwerij PALM. 
Naast een prachtige ontvangstruimte is er de perfect uitgeruste conferenceroom, seminariemogelijkheid tot 60 personen en walking dinner tot 175 genodigden. Eventueel kan u opteren voor een combinatie met een brouwerij- en stoeterijbezoek.

Brussels Expo

Brussels Expo biedt 5 zalen aan specifiek voor evenementen en meetings. De zalen zijn perfect geschikt voor events van 400 tot 10.000 personen. Onze ruimten zijn multifunctioneel en moduleerbaar, wat een grenzeloos aantal mogelijkheden biedt.
Van onze zeer comfortabel en luxueus ingerichte LOUNGE CLUB tot aan lege zaal die u zelf aankleedt in functie van uw behoefte en smaak ; alles is mogelijk bij Brussels Expo !

C-Mine

C-mine is de perfecte venue voor de organisatie van je MICE-activiteit*. Een besloten vergadering, een receptie, een bedrijfsfeest, een productpresentatie, een beloningsweekend, een teambuildingsactiviteit,… Op C-mine kom je steeds terecht in een kader dat prikkelt en originaliteit uitstraalt.

Café Local

Café Local is een bruisende eventlocatie op de Waalsekaai, het kloppende hart van het Antwerpse Zuid. De locatie is gelegen in de Noordnatie, een 19e eeuws pakhuis met prachtige Renaissancegevel en is een plug-and-play feestlocatie. 

Château Bayard

Het gedroomde romantische kader voor al uw evenementen, in een prestigieuze omgeving tussen Brussel en Namen. Het kasteel biedt verschillende zalen voor uw seminaries en zakelijke events. En met zijn gerafineerd en landelijk karakter is het kasteel de ideale plek voor privé feesten en worden deze omgetovert tot een unieke belevenis. 

Château La Hulpe

Het Kasteel van Terhulpen bevindt zich in het hart van een uitgestrekt domein dat geklasseerd is als uitzonderlijk erfgoed van Wallonië.
Dit prachtige kasteel, gebaseerd op de architectuur van de Franse kastelen en ooit eigendom van Graaf Solvay, zal de meest veeleisende klanten weten te bekoren.

Château Mirwart

De rustige omgeving, het flexibele gebruik van de ruimtes en het grote aanbod aan activiteiten
maken van Château de Mirwart een ideale locatie voor privé- en bedrijfsevenementen. Feestzalen en vergaderzalen, suites, mooie tuinen en terrassen… Château de Mirwart heeft wat u zoekt!

Concert Noble  

Treed binnen in deze ode aan het majestueuze en haal diep adem. De geur van somptueuze bals, de klanken van grandioze concerten, de luxe van koninklijke huwelijken. Denk aan de groten der aarde die eerder deze zalen betraden. Het is de locatie bij uitstek voor onvergetelijke ontmoetingen.

Dock 3  

DOCK 3 is een polyvalent en multifunctioneel eventcenter in Antwerpen. Gevestigd in een voormalige loods van de Antwerpse haven biedt DOCK 3 een uniek industrieel kader met een verfijnde combinatie van hospitality, gastronomie en technologie. Bij DOCK 3 kan je terecht voor alle mogelijke initiatieven, van een receptie voor 50 gasten tot een grootscheeps event met 1750 bezoekers.

Docks Dome

Docks Dome biedt een adembenemend uitzicht op het kanaal van Brussel en het Koninklijke Park van Laken— en is daarmee één van de meest beminde evenementzalen op dit moment. Het innovatieve design en de panoramische terrassen staan u toe uw gasten te verwonderen met een klassiek of revolutionair evenement—deze zaal kent geen grenzen!

Domaine De Graux

Het Domaine de Graux biedt een eco-feestelijke receptie in een agro-ecologische boerderij. Duurzaamheid is ons credo, maar ook een manier om goed te leven en te vieren! Het zijn ook exclusieve partners waar het evenement gebaseerd is op mooie waarden. De keuken is inventief en gastronomisch, biologisch en ethisch, uit onze streek, en ze verandert met de seizoenen!

Egmontpaleis

Het Egmont- of Arenbergpaleis en het Kleine of Grote Egmonthuis zijn één voor één pareltjes van architectuur die het prestige en de grandezza uitmaken van het huidige Egmont conferentiecentrum. Hun oorsprong ligt in hartje Brussel, de wieg van België en Europa. Dit paleizencomplex is de stenen getuige van vijfhonderd jaar geschiedenis.

Eldorado 

Eldorado is een gerenomeerde locatie voor zijn bijzonder, uniek karakter en akoestiek. De feestzaal biedt plaats aan maximaal 350 personen en wordt verhuurd voor allerlei evenementen zoals verjaardagen, huwelijksfeesten, optredens, bedrijfsfeesten,…

Event Lounge 

Event Lounge biedt een unieke, moderne inrichting voor uw evenementen van 50 tot 1150 personen. Met zijn 2500m² biedt de Event Lounge talrijke combinaties om uw evenement onvergetelijk te maken. Ultramoderne faciliteiten zijn speciaal ontworpen voor conferenties, meetings, congressen, seminaries, vergaderingen, tentoonstellingen, product lanceringen en alle andere type events en is daarom hoogst flexibel en geschikt voor elke event organisator.

Ferme des Capucines

Om u een unieke landelijke ervaring te bezorgen in een uitzonderlijk kader in Wallonië. Heten wij u welkom in onze 17e eeuwse vierkantshoeve met zwembad en wilde Engelse tuinen. La Ferme des Capucines is een warme en vriendelijke plek midden in de natuur in het natuurpark van Mehaigne-Burdinale.

Flanders Expo 

Flanders Expo biedt 54.000 m² infrastructuur en omvat 8 tentoonstellingshallen met allerlei technische faciliteiten, een event- en seminariecentrum met 8 moduleerbare en perfect uitgeruste zalen en 3 restaurants in de gebouwen zelf.

Flinckheuvel

Flinckheuvel is een exclusief adres voor al uw recepties, feesten en banketten. De zalen zijn prachtig gedecoreerd met zilver, kristal en antiek. U wordt hier in een dromerige en sfeervolle omgeving culinair verwend met grote creativiteit.

Handelsbeurs 

Het moment wanneer u de gerenoveerde Handelsbeurs voor het eerst binnenwandelt, vergeet u nooit meer. De Handelsbeurs is een adembenemend architecturaal meesterwerk, prachtig gerenoveerd tot zijn staat uit de 19e eeuw met het grootste respect voor de rijke geschiedenis. 

Hangar 58 

Van internationale beurs tot intiem huwelijk: zowat alles is mogelijk in HANGAR58. De binnenruimte biedt plaats aan 2.000 personen en kanflexibel opgedeeld worden met modulaire wanden. Vanuit de zaal kijken de gasten door een grote glaswand op de oude gebouwen van Bokrijk. Een eigen stad, helemaal van jullie.

Hotel Ter Elst 

Van een productvoorstelling tot een bedrijfsfeest voor uw zakenrelaties of een personeelsfeest waarbij u uw werknemers in de bloemetjes zet: ons ruime aanbod aan zalen biedt een waaier aan mogelijkheden voor iedereen die een zakelijk evenement wil organiseren. En waarom niet gekoppeld aan een heerlijke overnachting?

Kasteel Rozelaar  

De Grote Schuur,  gevestigd op het geklasseerd kasteeldomein Rozelaar,  biedt  een uniek kader voor elk evenement of  seminarie,  bedrijfsgebonden of privé. Het kasteeldomein is gelegen dicht bij het centrum te Lochristi temidden een oase van groen  en is heel vlot bereikbaar.

Kasteel Terblock

In het hart van het Zoniënwoud, omringd door de rust van een privé-park van 30 Ha, staat het kasteel van Terblock. Door zijn adembenemende omgeving, is dit majestueuze kasteel het gedroomde kader voor tal van evenementen zoals familiebijeenkomsten, bruiloftsfeesten en zakelijke evenementen. 

Kasteel van Brasschaat

Te midden in één van Vlaanderens mooiste parken is het befaamde Kasteel van Brasschaat gelegen. De indrukwekkende inkomhal met open haard en het zonnige terras met zicht op de parkvijver dompelen u meteen onder in de sfeer van luxe en grandeur.

Kasteel van Groot Bijgaarden 

Zoekt u een prestigieus kader, aan de rand van Brussel, gemakkelijk bereikbaar en met een grote parking? Het kasteel van Groot-Bijgaarden verzorgt met plezier uw event. In de zalen kan u 20 tot 600 personen verwelkomen voor een cocktail en tot 300 personen voor een diner. 

Kinepolis 

Kinepolis heeft niet alleen goed uitgeruste cinemazalen, maar ook polyvalente ruimtes die volledig naar jouw wensen kunnen worden ingericht. Je kan bij Kinepolis terecht voor zowat alle evenementen die je organiseert als bedrijf. Waarom zou je kiezen voor Kinepolis? Daar zijn heel wat goede redenen voor. Ontdek alle mogelijkheden op de website. 

KMSKA

Het KMSKA bevindt zich aan de Leopold de Waelplaats pal in het hart van de wijk het Zuid in de stad Antwerpen. Met zijn toplocatie op het Zuid, de unieke erfgoedtroeven van het gebouw en de aantrekkingskracht van de unieke collectie is het museum bijzonder geschikt voor het hosten van verschillende events. Beschikbaar vanaf september ’22.

Kunst aan de Stroom 

KAS is een multifunctionele evenementenzaal die uitermate geschikt is om privé- en bedrijfsevents te organiseren. Met ons gastvrij onthaal en professionele ondersteuning – zowel technisch als logistiek – verzekert KAS u een geslaagde organisatie van uw event. 

La Riva

Wie de deuren van LaRiva opent, krijgt een zee van ruimte voorgeschoteld. De intieme lounge, het brede terras van 300 vierkante meter en de 2 verdiepingen vormen een ware verrijking. Oneindig veel mogelijkheden en perfect voor jouw uniek event!

Lindemans Satellite Brewery

In 2022 bestond Brouwerij Lindemans 200 jaar. Een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van de brouwerij, wat de familie Lindemans vierde met de bouw van een tweede productiesite in Ruisbroek, Lindemans Satellite Brewery. De site bevat een gloednieuwe brouwzaal met maalderij en fermentatiezaal en stockageruimte. Het is deze brouwzaal die ook dienst kan doen als eventruimte.

MSK Brussel

Voeg een vleugje cultuur toe aan uw evenement en trakteer uw gasten op een buitengewone ervaring! De Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België vormen een uitzonderlijk decor voor al uw privé-evenementen. De unieke ruimtes van de Musea bieden eindeloze mogelijkheden om gasten te ontvangen in een verfijnd en prestigieus kader.

Napoleonzaal

De Napoleon-site is de thuisbasis van J&M Catering en was tot 5 jaar geleden bekend als fabriek van de beroemde Bonbon Napoleon. De eventzalen hebben een breed zicht op de open keuken, wat voor een zeer innemende culinaire beleving zorgt. Laat u verrassen door de verschillende concepten die enkel in de Napoleonzaal mogelijk zijn.

Nekkerhal Brussels North 

Het multifunctionele karakter van het complex maakt de hal de ideale locatie voor de organisatie van een evenement. Of het nu gaat om een beurs, een productpresentatie, een bedrijfsfeest of een cultureel of sportief evenement, de Nekkerhal is graag uw partner.

Ocean Diva 

Een diner op het buitendek, terwijl u geniet van de skyline van uw eigen stad? Of een walking diner rondom uw product-presentatie? OCEANDIVA gaat samen met u op verkenning, op zoek naar nieuwe, smaakvolle ingrediënten voor uw event. 

OHL

Bedrijven, verenigingen en particulieren kunnen op niet-wedstrijddagen terecht in één van de vele zalen die OH Leuven rijk is. Een bedrijfsfeest, productpresentatie, sponsorinsgavond, verjaardagsfeestje… Voor elk event vind je aan Den Dreef de perfecte zaal met bijhorende catering. 

One Eighty

Onze meeting- en eventlocatie bevinden zich aan de noordkant van de 9de verdieping van het MAS in Antwerpen. Room One, leent zich uitstekend voor meetings, seminaries en voorstellingen. Deze ruimte leent zich ook tot creatieve co-working space. Room Eighty is de perfecte ruimte voor grotere bijeenkomsten zoals bedrijfsfeesten, huwelijken, seminaries, productvoorstellingen en privé-evenementen.

Oude Vismijn

Een van de oudste markten in hartje Gent werd een unieke eventlocatie met karakter. 3Square Events renoveerde deze Gentse klassieker tot een moderne eventlocatie met alle faciliteiten voor bedrijfs- en privé evenementen en dat recht tegenover het Gravensteen, met zicht op De Schelde. 

Pastoriehof 

Gelegen onder de toren van het pittoreske, geklasseerde kerkje van Meise-Oppem en toch op slechts 10 km van Brussel … Welkom in het Pastoriehof. Pastoriehof is een eeuwenoude vierkantshoeve, uiterst geschikt voor uw seminaries, bedrijfsfeesten, recepties of privéfeestjes. 

Proximus Lounge 

850m² eventruimte, een warm onthaal, Auditorium Rising Sun voor 300 personen met regie en reuzescherm van 24m x 4,8m, twaalf vergaderzalen voor 25 tot 110 personen, en een lounge voor 300 personen. Dat is de Proximus Lounge. 

Quartier Papier 

Quartier Papier is een unieke eventlocatie in het hartje van Zaventem. Deze venue is het industriële kader voor elke gelegenheid, en dat een steenworp verwijderd van Brussel.  Dit maakt deze locatie ideaal voor zowel bedrijfs- als privé evenementen. 

Royal Sporting Club Anderlecht 

Het Constant Vandenstockstadion is een unieke eventlocatie voor business events. Snuif de sportieve sfeer op van de grootste Belgische voetbalclub en verras je gasten met culinaire en sportieve hoogstandjes. Netwerksucces gegarandeerd. 

Silo Brussels

Silo Brussels, gelegen aan het kanaal, is een oude brouwerij. Het verrast de bezoeker door zijn industriële kant en de puurheid van zijn ruimtes. Het binnenkomen via de Silo’s en de SAS met zijn mix van oude bakstenen, staal en beton is al een ervaring op zich. Het terras op het zuiden biedt een uniek uitzicht op het kanaal en Brussel.

Spirito 

Duw de deuren van onze gedesacraliseerde kerk open en bekeer je tot het plezier van de zintuigen. Over de grenzen van de politieke correctheid heen betreed je onze dansvloer, waar lust niet langer een zonde is. Geniet van buitengewone avonden in een weelderige setting en vier feest in een omgeving van goud en kristal.

Steenovens 

De warme, informele sfeer van de Steenoven nodigt uit tot bijzondere ontmoetingsmomenten. Eeuwenlang was het een knooppunt van handel, ambachten, hard labeur maar ook ontspanning en vertier. Het is een magische site voor groepen van 10 tot 150 personen en maakt je huwelijk, bedrijfsfeest, of ander levensmoment nog mooier.

Stokerij De Molenberg 

Stokerij De Molenberg is een unieke locatie met een uitzonderlijke historiek die exclusief kan worden gereserveerd voor allerhande evenementen. De Molenbergzolder werd bij de renovatie omgetoverd tot een ruime polyvalente zaal (200m²) met een capaciteit van 70 personen zittend tot ruim 100 personen staand.

The Egg

Met zijn 5000 m² in hartje Brussel beschikt The Egg over een perfect aangepaste, moduleerbare infrastructuur voor creatieve evenementen van 2 tot 999 genodigden. De uitstekende ligging in het hart van de Europese hoofdstad, de gemakkelijke bereikbaarheid en talrijke omliggende parkingsmaken er de ideale locatie van voor de organisatie van al uw recepties, seminaries, gala’s, vergaderingen of workshops.

Thor Central 

Thor Central, weleer het boegbeeld van steenkool, werd grondig gerenoveerd tot een majestueus business & event center waar elke MICE (Meeting, Incentive, Congres, Event) mogelijk is. Deze indrukwekkende industriële setting in Limburg straalt letterlijk en figuurlijk energie uit naar iedere bezoeker. 

Tour & Taxis 

Tour en Taxis is een Belgisch voormalig goederenstation en Brusselse industriële opslagplaats. Het goederenstation werd gesloten in 1994. Het Koninklijk Pakhuis werd volledig gerestaureerd. Momenteel wordt de site herontwikkeld als een evenementenlocatie, bedrijvencentrum, park en woonwijk.

Vestar

Vestar is een state-of-the-art event- en congrescentrum met vergaderfaciliteiten in het centrum van Antwerpen. Buiten de eventzalen beschikt Vestar ook over een prachtige Aula met een mobiele tribune die plaats biedt aan 300 mensen.

Waagnatie

De juiste plek voor uw evenement!  
Van een lege evenementenhal tot een kant en klaar concept. 
Waagnatie Expo & Events is de ideale partner voor uw beurzen, evenementen, congressen, product launches, recepties, concerten, …

WCCM 

Het Wallonia Conference Center Mons is dé referentie op het vlak van meetings, seminaries, recepties en privé-evenementen in Wallonië: Een uitzonderlijke architectuur, state-of-the-art technologie, gelegen op een steenworp van het station van Bergen en vlakbij de autosnelweg E19-E42, gepersonaliseerde begeleiding en een 4-sterren hotel. 

Wolvenbos 

Uw evenement doen baden in de sfeer van weleer? En dat op een boogscheut van Antwerpen? In Kapellen vindt u Wolvenbos, een prachtig domein uit de jaren 1900. Maak indruk op uw gasten en verwelkom hen in een heus kasteel met koetshuis en wachthuisje. Laat uw gasten er tussen het feesten door de boomgaarden verkennen of verdwalen in de sprookjesachtige secret garden.

Services
Contact

Let us be your secret ingredient.

Voor elk evenement maken we graag een voorstel op maat. Contacteer ons via onderstaand
contactformulier en één van onze sales executives contacteert u spoedig om uw wensen te bespreken.

Vertel ons meer over jou!

Welke gelegenheid mogen we voor u ondersteunen? Het huwelijk van uw dromen, bedrijfsevenement of beurs.

Vertel ons meer over uw evenement!

Zoekt u enkel een cateraar of mogen we meedenken over decoratie & beleving? We nodigen u graag uit voor een gesprek.

Vertel ons meer over uw droomlocatie!

Zoekt u nog een geschikte locatie voor uw feest? We begeleiden u graag in dit traject.

J&M Catering Services NV

info@jmcatering.be – tel: 03/877 88.10 – Boomsesteenweg 28 2627 Schelle
BE 0447453971

Privacy Policy

Contact