Join the J&M Summer

juni 18, 2024
Posted in nieuws
juni 18, 2024 Lorenz Lievens

De zomer van J&M Catering is er eindelijk, en die delen we graag met U. 

Tijdens zomerse events zoals Paradise City, Tomorrowland, het EURO 2024 Fanvillage in Antwerpen, de Brussels Stephex Masters, Voodoo Village, Live is Live Festival en de Memorial Van Damme ziet u uw gekende J&M-team aan het werk. Ook bij Spektakel-Musical 14-18 in het Studio 100 Pop-up theater of tijdens de eerste wedstrijden van RSCA of OH Leuven in de Jupiler Pro League kan u van onze lekkere gerechten komen proeven.  

Daarnaast zijn we ook actief op heel wat huwelijken en bedrijfsevents in onze partnerlocaties, en in onze Flagship Venues. Plant u nog een leuk zomers evenement voor uw klanten of collega’s voor het einde van de zomer? Tijdens juli en augustus bieden we u de beste voorwaarden aan in onze flagship venues.

We zijn ook ontzettend fier op de lancering van de OCEANDIVA NOVA, waar we met J&M Catering de exclusieve culinaire partner voor België zijn. Bent u benieuwd en wil u dit volledig elektrisch aangedreven schip als eerste ontdekken? Registreer u dan via deze link om als eerste een tour te krijgen.

Enjoy the summer, with J&M Catering!

 

Ontdek onze Flagship Venues

Prefereert u een receptie en een uitgebreid walking dinner? Een zomerse BBQ met cocktails en mocktails? Een landelijke setting of een oase in de stad?

Geen zorgen, bij J&M Catering hebben we alvast enkele feestelijke formules voor u uitgewerkt die we deze zomer in een vingerknip voor u kunnen realiseren. Elk concept staat in het teken van het verwennen van uw gasten en is uiteraard aanpasbaar naar uw wensen zoals u dat gewend bent van ons.

 

Een zomerse BBQ in een landelijke hoeve

Ontdek Flinckheuvel

Deze meesterhoeve is zowel tijdens de winter als tijdens de zomer de uitgelezen locatie voor events dankzij het warme interieur en de prachtige binnentuin. Het team van Axel Vervoordt richtte deze meesterhoeve van het Kasteel van ’s Gravenwezel volledig in met authentieke, vaak antieke meubels en passende decoratie.

De centrale ligging vlakbij Antwerpen en de groene omgeving rond het domein maken van Flinckheuvel de ideale plek om samen te komen voor een brainstorm of strategische meeting.

Flinckheuvel – Sint-Jobsteenweg 25 – Schilde – capaciteit tot 250 personen

 

“a walk and a dinner” op het Antwerpse Eilandje

Ontdek La Riva

Twee eeuwen na de bouw van deze erfgoedparel is de vroegere gaarkeuken op het Eilandje nog steeds een plaats waar warmte en gezelligheid centraal staan. Zo biedt deze vernieuwde locatie plaats voor verschillende events: van een klassieke receptie, een zomerse BBQ of een smaakvol diner, tot een spetterend dansfeest. Bij mooi weer dineer je op het terras, bij minder weer geniet je van het lichtrijke interieur van La Riva.

La Riva – Londenstraat – Antwerpen – capaciteit tot 300 personen

 

Een teambuilding in een van de mooiste parken van Vlaanderen

Ontdek het Kasteel van Brasschaat

Omgeven door het prachtige Park van Brasschaat met vijvers, fonteinen en een unieke rozentuin is het Kasteel de perfecte setting voor uw feest, meeting, seminarie of teambuilding. Het Kasteel heeft 7 prachtige zalen met een capaciteit tot 450 personen en kan volledig of gedeeltelijk geprivatiseerd worden. Uw gasten zullen weg zijn van de imposante inkomhal en het zonnige terras met zicht op de parkvijver.

Kasteel van Brasschaat – Hemelhoevedreef – Brasschaat – capaciteit tot 450 personen

 

Ontdek de OCEANDIVA NOVA

Vind een nieuwe thuis voor jouw evenement aan boord van Oceandiva Nova. Met een state-of-the-art ontwerp, de modernste faciliteiten en 2.625 vierkante meters verdeeld over drie verdiepingen is dit schip de ideale achtergrond voor een breed scala aan evenementen. De Oceandiva Nova is 100% elektrisch aangedreven en gecertificeerd met het Platinum Label van Green Award.

J&M Catering is de trotse exclusieve culinaire partner in België en nodigt u graag uit voor de exclusieve preview op maandag 1 juli.

Klik hier voor meer informatie of …  boek uw plaats voor de exclusieve preview op 1/7

Wij komen graag bij u op kantoor langs om de mogelijkheden verder in detail te bespreken met u en kijken er alvast naar uit om samen met u de zomer in te zetten.

Zomerse groeten,

Het gehele team van J&M Catering

 

Contact

Let us be your secret ingredient.

Voor elk evenement maken we graag een voorstel op maat. Contacteer ons via onderstaand
contactformulier en één van onze sales executives contacteert u spoedig om uw wensen te bespreken.

Vertel ons meer over jou!

Welke gelegenheid mogen we voor u ondersteunen? Het huwelijk van uw dromen, bedrijfsevenement of beurs.

Vertel ons meer over uw evenement!

Zoekt u enkel een cateraar of mogen we meedenken over decoratie & beleving? We nodigen u graag uit voor een gesprek.

Vertel ons meer over uw droomlocatie!

Zoekt u nog een geschikte locatie voor uw feest? We begeleiden u graag in dit traject.

J&M Catering Services NV

info@jmcatering.be – tel: 03/877 88.10 – Boomsesteenweg 28 2627 Schelle
BE 0447453971

Privacy Policy

Contact