RSCA: Great Food and Great Football

maart 13, 2019
Posted in nieuws
maart 13, 2019 Lorenz Lievens

Royal Sporting Club Anderlecht rekent sinds dit seizoen op J&M Catering om een deel van de VIP- en businessgasten tijdens thuiswedstrijden culinair te verwennen. Hospitality is een zeer belangrijk onderdeel van de aanpak van het nieuwe bestuur onder leiding van Mark Coucke. De gasten van de Business Seats rekenen op kwalitatieve catering en attractief voetbal om hun zakelijke relaties in een relaxte sfeer te leren kennen en Royal Sporting Club Anderlecht heeft uiteraard alles om dit te bewerkstelligen.

J&M Catering verzorgt verschillende concepten in sterk uiteenlopende sferen onder het motto: voor elk wat wils. Van een Live cooking formule vol beleving in herkenbare eclectische Italiaanse stijl “Milano”, tot seated formules in de “Cuisine” en het sterk uitgepuurde “Cosmopolitan”. De Cuisine ziet uit op de prachtige open keuken die RSCA op deze plek realiseerde. De chefs van J&M Catering voelen zich hier als een vis in het water.

Als je graag intekent voor een extra speciale ervaring, kan je een tafel proberen te bemachtigen in “Chef’s Table”, waar tweewekelijks een andere sterrenchef te gast is. Het interieur werd prachtig mee vormgegeven door Piper Heidsieck en Bar Burbure. Chefs als Viki Geunes, Wout Bru en Seppe Nobels passeerden er al de revue dit jaar.

Het Constant Vandenstockstadion is eveneens een sterk gegeerde evenementenlocatie waar J&M als cateringpartner werkt. Ideaal voor een business event waar zowel inhoud als het culinaire sterk aan bod mogen komen, en dat tot 2500 personen.

Kijk voor meer informatie over events bij RSCA op https://www.rsca.be/nl/rsca-events

Contact

Let us be your secret ingredient.

Voor elk evenement maken we graag een voorstel op maat. Contacteer ons via onderstaand
contactformulier en één van onze sales executives contacteert u spoedig om uw wensen te bespreken.

Vertel ons meer over jou!

Welke gelegenheid mogen we voor u ondersteunen? Het huwelijk van uw dromen, bedrijfsevenement of beurs.

Vertel ons meer over uw evenement!

Zoekt u enkel een cateraar of mogen we meedenken over decoratie & beleving? We nodigen u graag uit voor een gesprek.

Vertel ons meer over uw droomlocatie!

Zoekt u nog een geschikte locatie voor uw feest? We begeleiden u graag in dit traject.

J&M Catering Services NV

info@jmcatering.be – tel: 03/877 88.10 – Boomsesteenweg 28 2627 Schelle
BE 0447453971

Privacy Policy

Contact