News Balls Please 5Y

mei 14, 2019
Posted in nieuws
mei 14, 2019 Lorenz Lievens

Kent u Quartier Papier al?
Deze eventlocatie heeft zijn naam niet gestolen. Het industriële gebouw deed vroeger dienst als papiermolen fabriek in de 19e eeuw, genaamd ‘Papeterie de Saventhem’.
Het was één van de meest prominente fabrieken in de streek en was gespecialiseerd in krantenpapier. Deze nieuwe venue in hartje Zaventem vormde sinds opening in 2018 het prachtige industriële decor van al heel wat bedrijfsevents en privéfeesten.

Op de uitnodiging om mee de vijfde verjaardag van New Balls Please, de bezielers van deze locatie, in Quartier Papier te vieren konden we dan ook enkel volmondig en met veel plezier “Ja” zeggen. Het werd een feest waarmee New Balls Please zijn rol als gevestigde waarde in de eventsector toonde. Het vernieuwende Gentse eventkantoor nodigde meer dan honderd klanten uit voor een avond vol entertainment en culinaire verrassingen. 

Tijdens hun relatief korte bestaan heeft New Balls Please al zes awards op de kast staan, waaronder twee BEA World trofeeën. De vijfde verjaardag van New Balls Please luidde ook een nieuw tijdperk voor het bedrijf in: ze verhuisden naar een nieuw kantoor in de Gentse Voorhavenlaan, en starten in 2019 met New Balls Please Brussel.

Proficiat Michel, Valérie, Stein, Natacha, Kristof, Nicky, Kevin, Glenn, Ada, Julie, Martien, Maxime, Laura en Annelies!
Op naar de volgende vijf(tig)!

#newballsplease #5yearsnbp #newballspleaseevents #nbpevents #creativeevents #contentcreation #eventdesign #event #events #eventstyling #eventagency #eventmarketing #eventplanner #eventideas #eventmanagement #eventmanager #eventorganiser #eventplanning #personalisedevent #venue #location #locations

Contact

Let us be your secret ingredient.

Voor elk evenement maken we graag een voorstel op maat. Contacteer ons via onderstaand
contactformulier en één van onze sales executives contacteert u spoedig om uw wensen te bespreken.

Vertel ons meer over jou!

Welke gelegenheid mogen we voor u ondersteunen? Het huwelijk van uw dromen, bedrijfsevenement of beurs.

Vertel ons meer over uw evenement!

Zoekt u enkel een cateraar of mogen we meedenken over decoratie & beleving? We nodigen u graag uit voor een gesprek.

Vertel ons meer over uw droomlocatie!

Zoekt u nog een geschikte locatie voor uw feest? We begeleiden u graag in dit traject.

J&M Catering Services NV

info@jmcatering.be – tel: 03/877 88.10 – Boomsesteenweg 28 2627 Schelle
BE 0447453971

Privacy Policy

Contact