J&M Catering ondersteunt Antwerp Diner om € 105.000 op te halen voor het goede doel

februari 14, 2019
Posted in nieuws
februari 14, 2019 Lorenz Lievens
Antwerp Diner, het jaarlijks benefietgala voor de strijd tegen aids en HIV, kwam voor het tweede jaar op rij naar Schelle op 10 februari 2019. 

Onder het motto ‘Wij zetten aids op het menu’ serveerden verschillende Antwerpse chefs allerlei topgerechten om geld in te zamelen voor onderzoek en preventie van aids en hiv. Achter het fornuis vond je Ingrid Neven van Pazzo, Seppe Nobels van Graanmarkt 13, Nick Bril van August en Viki Geunes van ’t Zilte, Dennis Broeckx van L’Epicerie du Cirque, Bert-Jan Michielsen van The Butcher’s Son, Francesco de Candia van Francesco & Julia en de chefs van J&M Catering. De krachtige synergie tussen deze chefs zorgde voor een prachtig resultaat, zowel in de keuken als op de borden. De opbrengst van het benefietevenement is dit jaar integraal bestemd voor SENSOA, Het Instituut voor Tropische Geneeskunde en Tomorrow4Isibani. De vorige editie van Antwerp Diner bracht een recordbedrag op van 102.500 euro.

Dit jaar werd de band met J&M Catering versterkt en nam het keukenteam van J&M de volledige coördinatie van het diner op zich.  Er werd intensief met alle Antwerpse chefs samengewerkt om opnieuw een prachtig menu te kunnen presenteren met de producten die aangeboden werden door de gulle sponsors van Antwerp Diner. De voorbereiding van de gerechten vond plaats in de keukens van J&M Catering. Speciale dank aan Head Chefs Gino Schaekers en David Jacobs, die er tijdens het evenement ook voor zorgden dat er een gemotiveerde ploeg voor u in de keuken stond.

Deze uitverkochte 19e editie haalde maar liefst € 105.423 op, mede dankzij de veiling van een mondharmonica van Toots Thielemans en de tomeloze inzet van bestuursleden Frank, Danny, Dominique, Zoë, Lieve, Yannick en Sylvia & talrijke vrijwilligers! 
Een culinair evenement op topniveau voor een goed doel, veel mooier dan dat wordt onze sector niet. 

One Team, One Goal. 

Meer informatie over het evenement vindt u op www.antwerp-diner.be 

Contact

Let us be your secret ingredient.

Voor elk evenement maken we graag een voorstel op maat. Contacteer ons via onderstaand
contactformulier en één van onze sales executives contacteert u spoedig om uw wensen te bespreken.

Vertel ons meer over jou!

Welke gelegenheid mogen we voor u ondersteunen? Het huwelijk van uw dromen, bedrijfsevenement of beurs.

Vertel ons meer over uw evenement!

Zoekt u enkel een cateraar of mogen we meedenken over decoratie & beleving? We nodigen u graag uit voor een gesprek.

Vertel ons meer over uw droomlocatie!

Zoekt u nog een geschikte locatie voor uw feest? We begeleiden u graag in dit traject.

J&M Catering Services NV

info@jmcatering.be – tel: 03/877 88.10 – Boomsesteenweg 28 2627 Schelle
BE 0447453971

Privacy Policy

Contact