Eventlocatie op het Antwerpse Eilandje wordt zomerbar Barcelona

juli 1, 2020
Posted in nieuws
juli 1, 2020 Lorenz Lievens

J&M Catering, de cateringgroep die onder andere het Kasteel van Brasschaat, Café Local, Flinckheuvel en restaurant Fiera in de Antwerpse Handelsbeurs uitbaat, neemt het zekere voor het onzekere en tovert Zaal Barcelona om tot een zomerse pop-up “BarCelona”.

De site van Hangar 26 waar BarCelona gelegen is, geniet van de mooiste zonsondergang van Antwerpen, met een prachtig zicht over de Scheldebocht. Daar genieten onder andere ook Sommar x The Jane Open Air en restaurant De Kaai ook van. Een mooiere plek voor een zomerbar kunnen wij ons dan ook niet inbeelden.

“Met BarCelona brengen we op zonnige dagen het vakantiegevoel naar onze stad. We brengen een zomers kader met tropische planten, lekkere cocktails, zuiderse wijntjes en heerlijke barfood aan democratische prijzen. Het Antwerpse Eilandje bruist meer dan ooit tevoren en daar willen we graag ons steentje aan bijdragen met deze zomerse pop-up.”

BarCelona is geopend van woensdag tot zondag, vanaf 16u en mikt zo op elke maaltijd vanaf de aperitieftijd. Lekkere aperitiefplanken maar ook zomerse salades en de Barça Burger sieren de kaart, die niet enkel Spaans maar vooral zuiders getint is. Het team van J&M Catering presenteert zo echte barfood, voor de kleine of iets grotere honger.

Een extra sfeermaker wordt de muziek. Met de BarCelona Sunset Stage bieden we een vrij podium aan Antwerpse artiesten die graag akoestisch voor een intiem publiek willen spelen. Het podium met de zonsondergang in de achtergrond wordt ongetwijfeld een magische plek met misschien wel een aantal verrassende namen.

Voor meer informatie kan je terecht op http://www.barcelona-summer.be

Contact

Let us be your secret ingredient.

Voor elk evenement maken we graag een voorstel op maat. Contacteer ons via onderstaand
contactformulier en één van onze sales executives contacteert u spoedig om uw wensen te bespreken.

Vertel ons meer over jou!

Welke gelegenheid mogen we voor u ondersteunen? Het huwelijk van uw dromen, bedrijfsevenement of beurs.

Vertel ons meer over uw evenement!

Zoekt u enkel een cateraar of mogen we meedenken over decoratie & beleving? We nodigen u graag uit voor een gesprek.

Vertel ons meer over uw droomlocatie!

Zoekt u nog een geschikte locatie voor uw feest? We begeleiden u graag in dit traject.

J&M Catering Services NV

info@jmcatering.be – tel: 03/877 88.10 – Boomsesteenweg 28 2627 Schelle
BE 0447453971

Privacy Policy

Contact