De zomer van J&M Catering

september 29, 2020
Posted in nieuws
september 29, 2020 Lorenz Lievens

Een zomer zonder events was voor ons even schrikken. Geen gedans in Boom of Perk, geen paardrijden in Knokke, geen Jazz in Gent, geen communicanten, geen voetbal- of hockeykampioenschappen en jammer genoeg ook geen tientallen prachtige bruidsboeketten te vangen. Maar we bleven niet bij de pakken zitten en werkten een aantal leuke nieuwe verhalen uit. 

De toekomst ziet er op korte termijn nog niet rooskleurig uit voor onze sector, maar het gaat gezien de omstandigheden beter en beter. We zien een mooie stijging in het aantal aanvragen en het belooft een najaar te worden met meer activiteit dan het tweede en derde kwartaal. J&M werkt alvast naarstig verder aan nieuwe covid-proof concepten en belevingen, waarover we u binnenkort meer zullen vertellen. 

Handelsbeurs Unplugged

We brengen u graag op de hoogte van dit nieuwe concept dat ontstond uit de schoot van ons restaurant Fiera in de Antwerpse Handelsbeurs. Met Handelsbeurs Unplugged brengt het team van Fiera de meest covid-proof culinaire en muzikale beleving die je dit najaar kan meemaken in Antwerpen. Ozark Henry beet vorige week de spits af. In oktober volgen onder andere Stan van Samang en Helmut Lotti. 

Contacteer ons als u deze beleving dit najaar graag deelt met uw klanten of collega’s. Dit kan onder de vorm van gift vouchers, reservatie van een aantal tafels of privatisering van een of meerdere zones. 

Info en boekingen: www.handelsbeursunplugged.be 

Het horecaprotocol! 

Professioneel georganiseerde evenementen zoals recepties of trouwfeesten zijn voortaan onderworpen aan dezelfde regels als de horeca. Er is geen limiet aan het aantal deelnemers, zolang de locatie dat uiteraard toestaat.  Dansen is nog altijd niet toegelaten. Tafels mogen maximaal plaats geven aan 10 gasten en elke maaltijd of drankje moet al zittend genuttigd worden. Verder zijn er dus geen beperkingen op het aantal deelnemers aan een evenement. 

We mogen dus samen opnieuw evenementen uitwerken en dat is topnieuws! 
Contacteer ons voor een voorstel op maat of advies rond de organisatie van uw diner of receptie. 

De zomer van J&M Catering

Bekijk hieronder een aantal leuke evenementen die we deze zomer realiseerden samen met onze klanten. 
Dit ging van kleine huwelijken, tot Green Fields in Durbuy, The Guest.Store in Knokke door Silverspoon, Het Moment, talloze kleine opdrachten bij onze klanten thuis en een reeks culinaire avonden met muzikale begeleiding in de Handelsbeurs. 

Contact

Let us be your secret ingredient.

Voor elk evenement maken we graag een voorstel op maat. Contacteer ons via onderstaand
contactformulier en één van onze sales executives contacteert u spoedig om uw wensen te bespreken.

Vertel ons meer over jou!

Welke gelegenheid mogen we voor u ondersteunen? Het huwelijk van uw dromen, bedrijfsevenement of beurs.

Vertel ons meer over uw evenement!

Zoekt u enkel een cateraar of mogen we meedenken over decoratie & beleving? We nodigen u graag uit voor een gesprek.

Vertel ons meer over uw droomlocatie!

Zoekt u nog een geschikte locatie voor uw feest? We begeleiden u graag in dit traject.

J&M Catering Services NV

info@jmcatering.be – tel: 03/877 88.10 – Boomsesteenweg 28 2627 Schelle
BE 0447453971

Privacy Policy

Contact