J&M Catering neemt collega Silverspoon over

Bekijk de video over de overname:

Beste klant, beste partner,

We melden u graag het heuglijke nieuws dat J&M Catering collega Silverspoon overneemt.

Silverspoon krijgt zo de nodige ruimte om de activiteiten verder te zetten en te ontplooien onder de vleugels van J&M Catering. Zowel Silverspoon als J&M Catering behouden de eigen merknaam en zullen in de toekomst volgens het eigen gelauwerde concept hun diensten en service aanbieden.  

De overname verandert weinig aan het DNA van beide bedrijven. We blijven als aparte individuele merken binnen de sector opereren. Onderling wisselen de twee voortaan wel alle inzichten uit op vlak van logistiek en productie. Silverspoon is overigens al sinds april gevestigd op de bedrijfsterreinen van J&M Catering aan de Boomsesteenweg in Schelle.

We waken er nauwgezet over dat de uitwerking van de volledige culinaire beleving en de decoratieve toetsen 100% maatwerk blijven; telkens op maat van de klant en met respect voor de eigen identiteit, karakter, stijl en creativiteit.

J&M Catering en Silverspoon werken deze zomer al zij aan zij op grote evenementen zoals het EK Hockey in augustus en Knokke Hippique. Ook verschillende festivals staan op het zomerprogramma van J&M Catering. Zo is J&M onder meer te vinden op Tomorrowland, Gent Jazz, Lekker Klassiek, Paradise City en de Zoute Grand Prix. 

J&M Catering schrijft dit najaar ook mee aan een nieuw stukje geschiedenis. Na een ingrijpende renovatie van enkele jaren is de historische Handelsbeurs in Antwerpen terug in de grandeur van weleer hersteld en klaar om talrijke events te hosten. Bij zo’n locatie hoort een exclusieve cateringpartner en die rol wordt dus vervuld door J&M Catering. J&M Catering zal ook een restaurant uitbaten in de oude Schippersbeurs.

Wij kijken uiteraard uit naar het volgende mooie evenement dat we samen met u mogen realiseren. Bij vragen kan u terecht bij uw vaste contactpersoon, per mail via info@jmcatering.be of telefonisch via 03/877.88.10.

Met culinaire groet,
Team J&M

 

Volg ons verhaal verder op sociale media

  • Share:
Contact

Let us be your secret ingredient.

Voor elk evenement maken we graag een voorstel op maat. Contacteer ons via onderstaand
contactformulier en één van onze sales executives contacteert u spoedig om uw wensen te bespreken.

Vertel ons meer over jou!

Welke gelegenheid mogen we voor u ondersteunen? Het huwelijk van uw dromen, bedrijfsevenement of beurs.

Vertel ons meer over uw evenement!

Zoekt u enkel een cateraar of mogen we meedenken over decoratie & beleving? We nodigen u graag uit voor een gesprek.

Vertel ons meer over uw droomlocatie!

Zoekt u nog een geschikte locatie voor uw feest? We begeleiden u graag in dit traject.

J&M Catering Services NV

info@jmcatering.be – tel: 03/877 88.10 – Boomsesteenweg 28 2627 Schelle
BE 0447453971

Privacy Policy

Contact