Omschrijving
Als Kwaliteitsmanager voor J&M Catering kom je terecht in een dynamisch cateringbedrijf en krijg je de verantwoordelijkheid over het volledige kwaliteitsgebeuren: in eerste instantie voedselveiligheid, maar ook arbeidsveiligheid en duurzaamheid. Jouw takenpakket bestaat dan ook uit een aantal gevarieerde activiteiten.
Taakomschrijving
- Dagdagelijks kwaliteitsopvolging doen van het hele productie- en dienstverleningsproces (van grondstof tot op het bord op een event) binnen het Autocontrolesysteem.
- Bijsturen van het Autocontrolesysteem (zowel administratie als procedures) waar nuttig/nodig in overleg met ons extern adviesbureau.
- Uitvoeren van interne audits en begeleiden van externe audits in het kader van de certificatie van ons Autocontrolesysteem.
- Het uitvoeren van risicoanalyses, het uitwerken en implementeren van preventieve maatregelen en veiligheidsprocedures.
- Opvolgen en onderzoeken van ongevallen/ incidenten en uitwerken van de juiste maatregelen om herhaling te voorkomen.
- Analyse van de huidige processen, technologieën en procedures in het kader van duurzaamheid.
- Het ontwikkelen van een beleid en actieplan rond duurzaamheid in overleg met onze externe adviseurs.
- Bewust maken van medewerkers en andere stakeholders in het kader van duurzaamheid en de betrokkenheid binnen de organisatie rond duurzaamheid verhogen.
- Dagelijkse en periodieke check op voedselveiligheid, productkwaliteit, veiligheid, gezondheid en duurzaamheid. Je stelt daarvan verslagen op en communiceert op gepaste wijze met alle stakeholders.
- Het bevorderen van een kwaliteitsbewustzijn en kwaliteitscultuur.
- Ervoor zorgen dat het personeel de juiste kennis en vaardigheden heeft om veilig en conform de geldende normen en interne afspraken te werken (eigen en externe opleidingen, coaching…)
Profiel
Om de taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Kwaliteitsmanager over een bachelor of masterdiploma in een opleiding gericht naar voeding, liefst aangevuld met basiservaring binnen kwaliteitsmanagement. Kennis van kwaliteitssystemen aanvullend bij Autocontrole/HACCP (arbeidsveiligheid, duurzaamheid) is een groot pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands, Frans en liefst ook Engels. Daarnaast ben je klantgericht, flexibel en leergierig, neem je graag verantwoordelijkheid en beschikt over een hands-on mentaliteit.
Aanbod
- Contract van onbepaalde duur
- Werkzekerheid binnen een succesvolle onderneming
- Aangename werksfeer met toffe collega’s
- Een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen
- Training op de werkvloer en via externe organisaties
- Reële doorgroeimogelijkheden
Interesse?
Meld je snel aan via jobs@jmcatering.be met je CV en een motivatiebrief!