J&M Catering en Sense Audio Visual pakken uit met de eerste Hybrid Event Studio van België

april 19, 2021
Posted in nieuws
april 19, 2021 Lorenz Lievens

Covid-19 is geen cadeau voor onze sector, daar moeten we geen tekening bij maken. Maar wie onderneemt moet na het incasseren innoveren en de strijd terug aangaan. Ons antwoord is de eerste Hybrid Event Studio van België.  

In de Hybrid Event Studio, opgetrokken in onze Napoleonzaal te Schelle, brengen we het beste van live- en virtuele events samen op één plaats. Het is een combinatie van drie elementen: het digitaal event platform Digital Arena, multifunctionele studio’s en dit alles gehuisvest in ons stijlvol kader met de gekende cateringmogelijkheden. Alles is aanwezig om zowel live met publiek, hybride als 100% virtueel, communicatie tot leven te brengen. 

De Hybrid Event Studio is uniek in België. Het is een plaats waar zowel virtuele, hybride als live-events tot leven komen, zonder grenzen en zonder compromissen! 

Unieke samenwerking

Deze Hybrid Event Studio biedt alle tools en mogelijkheden aan eventbouwers om op een boeiende en effectieve manier te communiceren. Wat de Hybrid Event Studio extra gebruiksvriendelijk maakt, is de samenwerking tussen Sense Audio Visual en J&M Catering. De combinatie van de audiovisuele power van Sense Audio Visual met onze unieke eventlocatie Napoleon biedt eindeloze mogelijkheden. We koppelen onze gastvrijheid aan een state-of-the-art audiovisuele beleving. Dit geeft onze klanten totale creatieve vrijheid om zowel virtuele, hybride als 100% live-events te ontwikkelen.

Catering op maat van uw wensen…

Én op maat van de geldende coronamaatregelen. Hybride events zijn namelijk de oplossing om elk evenement te laten plaatsvinden, ongeacht de regels die van toepassing zijn. Daar speelt J&M Catering graag op in. Een volledig uitgewerkte food- en belevingsbox voor de gasten die van thuis meevolgen, een diner aan tafel met beperkte aanwezigen of full-blown walking dinner; de mogelijkheden zijn legio én altijd lekker.

Vervolg op digitaal succes

Corona heeft onze drang om te innoveren stevig aangescherpt. We gingen op zoek naar mogelijkheden om ook in deze periode, met al zijn beperkingen, de boodschap van onze klanten bij hun publiek te brengen. De afgelopen maanden mocht Sense Audio Visual maar liefst 70 producties digitaal vertalen. Wij combineren nu dit succes met onze gastvrijheid en brengen alles onder in de Hybrid Event Studio.

De Hybrid Event Studio is een nieuw concept waar voor elk project, groot of klein, mogelijkheden voor handen zijn:

  • Grote Napoleon XL studio
  • 3 extra break-out studio’s
  • Alle high-end technische faciliteiten
  • Ruime eventhal, met of zonder publiek
  • Stijlvol kader met unieke cateringmogelijkheden 

“Met de Hybrid Event Studio kiezen we voor innovatie in onze sector en bevestigen we de voortrekkersrol van J&M”

100% branded set-up

Vandaag zijn we in staat om de wildste creatieve dromen van eventplanners en communicatie specialisten waar te maken. Dit alles via een mix van live en virtuele realiteit. Elk event kunnen we van begin tot eind een eigen ‘skin’ aanmeten waarin het merk tot leven komt. Het versmelten van live-beleving met hybride concepten en virtuele elementen geeft grenzeloze mogelijkheden om een eigen wereld te creëren die vroeger onmogelijk of onbetaalbaar was. 

De weg naar live

Natuurlijk willen we terug naar de unieke vibe van live evenementen. Maar in een periode dat dit niet kan, zijn we als cateraar heel blij dat we de tools van de Hybrid Event Studio kunnen inzetten om uw boodschap en emotie tot bij uw publiek te brengen. We kijken ernaar uit om ook uw event een eigen skin aan te meten en er een totaalbeleving van te maken.

Klaar voor the next step in de totaalbeleving van events en brands?


Bekijk voor meer informatie de website van de hybride event studio of contacteer ons via info@jmcatering.be

#yoursecretingredient

Contact

Let us be your secret ingredient.

Voor elk evenement maken we graag een voorstel op maat. Contacteer ons via onderstaand
contactformulier en één van onze sales executives contacteert u spoedig om uw wensen te bespreken.

Vertel ons meer over jou!

Welke gelegenheid mogen we voor u ondersteunen? Het huwelijk van uw dromen, bedrijfsevenement of beurs.

Vertel ons meer over uw evenement!

Zoekt u enkel een cateraar of mogen we meedenken over decoratie & beleving? We nodigen u graag uit voor een gesprek.

Vertel ons meer over uw droomlocatie!

Zoekt u nog een geschikte locatie voor uw feest? We begeleiden u graag in dit traject.

J&M Catering Services NV

info@jmcatering.be – tel: 03/877 88.10 – Boomsesteenweg 28 2627 Schelle
BE 0447453971

 

Contact