In de media
Bekijk onze referenties in de media en lees het artikel.
Appreciaties van onze klanten
We zijn heel tevreden over het feest. Het eten was erg goed en ook de bediening was top!  De aankleding van de zaal was fantastisch. Alle vrouwen waren er weg van.  

Nogmaals zeer bedankt om op zo’n korte tijd ons feest georganiseerd te krijgen.
Trouwfeest, Kasteel van Brasschaat, april 2016
Hartelijk bedankt voor de goede samenwerking. Proficiat voor de professionele wijze waarop jullie op zo’n korte termijn het cateringvraagstuk hebben opgelost.
Corporate, april 2016-05-11
Alles was tip top in orde zaterdag voor onze perspresentatie! Als het goed is mag het ook gezegd worden hé. Heel vriendelijk en aangenaam team !
Hyundai, april 2016
Ik wil jullie namens heel het team hartelijk bedanken voor jullie inzet. Samen hebben we er een prachtig feest van gemaakt. En we zijn jullie daar heel erg dankbaar voor!
Argenta, april 2016
Graag wou ik nog  even melden dat wij  tevreden zijn over de samenwerking met jullie. Wij hebben van vele van onze gasten een positieve reactie gekregen. Eten was lekker, originele en leuke bediening. Er werd ook steeds duidelijk gecommuniceerd wat en hoe, wat mij zeker en vast comfort gaf dat alles goed zat. Alvast nog eens dank voor al jullie goed zorgen!
AJ Solutions, maart 2016
Dank voor de fijne samenwerking. Mede door jullie onvoorwaardelijke inzet en enthousiasme hebben we er een top editie van kunnen maken. We hebben zeer positieve reactie gekregen van onze gasten. Super lekker & zeer fijn eten, prachtige setting, mooie decoratie,….! Top, top, top.
Kosmopolitian, Café Local, februari
Gisteren was het de dag van onze brunch. Al onze genodigden waren laaiend enthousiast. De omkadering was mooi, het eten heel lekker, vriendelijk personeel,...  Een dikke pluim voor de totale organisatie.
Brunch Kasteel Diepensteyn, februari 2016
We hebben een geweldige dag gehad! We hebben veel positieve commentaar gekregen, waarvan heel veel ook over de prachtige locatie, het lekkere eten (en de wijn ;-)), de vriendelijke bediening etc...
Huwelijksfeest Kasteel Diepensteyn, februari 2016
En vergeet nog… de ongelofelijk positieve uitstraling van het personeel. Echt zo knap hoe hard zij werken en ALTIJD blijft die glimlach. Geef je dat ook door aan Michael ajb, dat is zeker een groot compliment waard!
Luxa-flex, februari 2016
Ik wou jou, Michel en heel het J&M en Stuurboord team nogmaals bedanken voor de zeer aangename en professionele samenwerking tijdens het Factory of the Future award event dat gisteren in Stuurboord plaatsvond.  

Hopelijk tot gauw voor een volgende samenwerking !
Latitude Events, Stuurboord, februari 2016
Ik wou je toch nog even bedanken voor de vlotte en zeer originele catering op onze première.  Iedereen was super content.  Dank aan jouw medewerkers, alles is vlekkeloos verlopen.
Westtour, februari 2016
Mijn complimenten ook voor jullie maître, voor de uitstekende communicatie die hij tijdens het event met mij gevoerd heeft.
Mercedes-Benz, januari 2016
Ik wou jullie nogmaals bedanken voor de perfecte organisatie van ons event gisteren. Alles was piccobello in orde van begin tot het einde, het is zalig met zo’n professionele mensen te werken.
Siemens, december 2015
Bedankt voor de geweldige ondersteuning gisteren! Iedereen heeft heel erg genoten, de reacties zijn heel erg positief. De locatie was perfect, het eten ook en de hele dag is fantastisch verlopen. Ik wil jou en jouw collega's bedanken voor alles, jullie hebben mij geholpen om er een mooie feest van te maken.
Albert-Heijn, Stuurboord, december 2015
De tafel voor 8 personen, mooi gedekt, stond ons op te wachten in een apart en verzorgd kader. We werden regelmatig geinformeerd over wat we mochten verwachten op de lekkere, uitgebreide brunch. En ook de bediening werd strak, vriendelijk en attent opgevolgd. Bedankt voor deze heerlijke namiddag, we hebben ervan genoten en nog nagenoten!
Brunch Kasteel Diepensteyn, december 2015
We wouden u en uw team nogmaals bedanken voor het fantastische feest vorige zaterdag. Het eten was heerlijk en de zaal was prachtig aangekleed. Het was een perfecte dag. Toen we daags nadien nog wat spullen kwamen ophalen, was reeds alles opgekuist, wat aantoont hoe efficiënt jullie werken. Marie vertelde ons dat jullie de Rolls Royce onder de cateraars zijn, wat ik zeker niet zal tegenspreken. Bedankt!
Huwelijksfeest, Kasteel Rozelaar, november 2015
Hartelijk bedankt voor jullie ongelooflijk vlotte service! We hebben er allemaal heel hard van genoten en dat was mede dankzij jullie vakwerk. Jullie wisten die massa mensen heel professioneel en toch warm te onthalen. 
Privéfeest, november 2015
Alles was perfect! De voorbereiding door jou, de professionele bediening met glimlach door Shadi en Nisou, de perfect afgewerkte bordjes die ook nog top smaakte door de kok, de mooie deco en het opzetten in de kleine ruimte... Mijn gasten en mezelf wensen U  en uw team echt te bedanken voor het verzorgen van een onvergetelijke avond die zeker voor herhaling vatbaar is met dit team van JM!
Privéfeest, november 2015
Eerst en vooral willen we jullie feliciteren met de exquise service die jullie opnieuw (en inderdaad na een moeilijke bevalling) hebben gegeven voor dit project. Hilde en Dirk zijn een voor een flexibele en professionele medewerkers! Het was een plezier met hen samen te werken.
Easyfairs, november 2015
We moeten jullie feliciteren voor de catering gisteren. Het was een succes! 
Heel lekker, prachtig gedecoreerd en geweldige service van het personeel. Dikke pluim aan Smily, hij heeft ervoor gezorgd dat alles naar wens was en piekfijn in orde was. Heel vriendelijk, behulpzaam en enthousiast! Echt top!  

Een welgemeende dankjewel van heel ons team voor de zeer aangename samenwerking!
Brussels Beer Challenge, november 2015
Ons OMEGA Bond event van gisterenavond was een groot succes !   Met deze mail wil ik in naam van het OMEGA team jou en het volledige J&M catering team bedanken voor de vlotte organisatie en de goede samenwerking in de voorbereiding van dit event en het verlopen van de avond zelf. Het personeel ter plaatse was top professioneel.
Omega, november 2015
NL FR