Goud voor J&M Catering tijdens de BEA Awards
Op dinsdag 12 april vaardigden 14 Belgische eventcateraars hun beste chefs af naar Kinepolis Antwerpen. Dat was immers de arena voor de BEA Catering Awards, een live cooking competitie die het hoge niveau van onze Belgische cateraars in de kijker zet. Iedereen beschikte over exact dezelfde ingrediënten en exact dezelfde materialen. Dit maakte dat grote en kleine cateraars met dezelfde kansen aan de wedstrijd begonnen. De chefs waren de belangrijkste wapens om het verschil te maken met hun creativiteit. Een spannende en vooral bijzonder smakelijke wedstrijd, kende de jury de Gouden award toe aan J&M Catering.

Bedankt David en Dorotha en de rest van het team!
J&M Catering haalt opnieuw SMILEY binnen
Om de smiley te kunnen krijgen moet het autocontrolesysteem verder nog aan een aantal voorwaarden voldoen:
- het moet zijn ingevoerd op grond van een specifieke autocontrolegids ;
- het moet met gunstig gevolg een audit hebben ondergaan die is uitgevoerd door een voor de betreffende sector erkende certificerings-/keuringsinstelling (OCI).

http://www.favv.be/smiley/nl/vragen/
J&M Catering CO2 Neutraal
CO2 neutraal door CO2 compensatie. Het is het ondersteunen van een project dat in een ontwikkelingsland dat CO2 zal reduceren. Je doet dit voor de CO2-uitstoot die je hier en nu niet kunt verminderen. Deze projecten zouden niet mogelijk zijn geweest zonder uw deelname. J&M steunt het project Burkina Faso. Het project omvat een vrije invoer en distributie van efficiënte brandhout kachels in Burkina Faso zodat de houtconsumptie voor dagelijkse karweien (zoals koken) verminderd kan worden. Dit zorgt op zijn beurt voor een verlaagde druk op plaatselijke bossen en laat meer natuurlijke regeneratie toe.

http://www.co2logic.com/home.aspx/nl/KLIMAAT+PROJECTEN/In+Afrika/oventjes+ontbossing+voorkomen+burkina+CO2logic+klimaat.html
NL FR